Goedendag, leuk dat u mijn website bezoekt!

Wie ik ben? Sanne Bavelaar; geboren en getogen te Leiden in 1986; nu samenwonend in Zoeterwoude-Rijndijk.

Al vanaf mijn tweede levensjaar hadden mijn ouders in de gaten dat ik graag tekende. Op school werd dit steeds duidelijker. Tekenen was mijn favoriete vak. En vandaag de dag vind ik het nog steeds zeer fascinerend wat kwaststreken op doek voor effect kunnen hebben!

Na het behalen van mijn vwo-diploma en vervolgens met het diploma van de Pabo heb ik 2⅟₂ jaar voor de klas gestaan op een basisschool in Leiden. Hoewel ik deze periode als zeer inspirerend ervaren heb en erg genoten heb van de leerlingen en collega's, is de tijd gekomen om voor mijn innerlijke passie te gaan: kunstschilderen!

Wat schilder ik het liefst? Met mijn werk hoop ik mensen blij te maken. Ik maak graag gebruik van felle kleuren en houd van stadsgezichten, stranden en schilder daarnaast graag taferelen waarin veel te ontdekken valt. Soms ook taferelen met een knipoog! Tot slot breng ik met mijn werk bepaalde maatschappelijke kwesties aan het licht, zodat de aanschouwer aan het denken wordt gezet.

Bent u nieuwsgierig geworden? En wilt u mij en mijn werk beter leren kennen? Of wilt u het verhaal achter het schilderij te weten komen? Of wilt u op de hoogte blijven van mijn ontwikkeling? Meldt u zich dan vooral aan voor SanArticle

Bedankt dat u een kijkje genomen hebt op de site. En: hopelijk tot volgende keer!

Vriendelijke groet,

Sanne Bavelaar

info@exposanne.nl